Mini frigider cosmetice Baby Lily, Meloni, dubla functie de incalzire/racire, 4L : Review & Pareri utile

0
(0)

Baby Lily de la Meloni este un mini frigider cosmetic pentru depozitarea in conditii optime chiar si a celor  mai pretentioase produse de ingrijire a pielii si nu numai. Ofera temperatureile optime pentru ca produsele sa isi poata pastra proprietatile, fara a se altera in timp.

Puteti depozita in interiorul mini frigiderului cosmetic de la Meloni diverse tipuri de produse de la masti, creme, lotiuni tonice pana la uleiuri de masaj, ceara depilatoare si prosoape faciale. Dispune atat de functia de racire ce permite reglarea temperaturii in intervalul 5-10 grade Celsius, cat si functia de incalzire ce permite reglarea temperaturii in intervalul 50-65 de grade Celsius.

Baby Lily Meloni pune la dispozitie o capacitate de patru litri si este prevazut cu doua compartimente – unul mai mare si unul mai mic, dar si un suport la nivelul usii. Poate fi luat foarte usor si in deplasari datorita greutatii reduse de doar 1.75 kg, dar si gratie posibilitatii de a putea fi conectat la priza auto de 12 V. Nu ocupa mult spatiu si este o alternativa practica in orice situatie.

Din punct de vedere estetic, este un produs care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Dimensiunile acesteia sunt de 19 cm lungime, 27 cm latime si 28 cm inaltime.

Mini frigider cosmetice Baby Lily review

Vezi detalii si pret

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei solutii de depozitare eficienta a produselor sensibile la temperaturi si anumite conditii de depozitare, atunci mini frigiderul cosmetic Baby Lily Meloni poate fi o varianta pe care sa o luati in calcul. Clientele care deja au achizitionat produsul sustin ca isi face treaba excelent, raceste foarte bine produsele, mentinandu-le intacte proprietatile. De asemenea, este bine organizat si suficient de spatios, fiind livrat cu tot ceea ce aer nevoie pentru o utilizare optima – cabluri de incarcare, chiar si pentru masina, instructiuni si stickere. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu