Mini frigider turistic portabil Malatec : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Anumite produse cosmetice au nevoie de conditii speciale pentru a fi depozitate, astfel incat sa nu isi piarda proprietatile si sa poata fi folosite in conditii sigure. Pentru a fi mai usor sa depozitati in conditiile cerute de catre producator, o solutie la indemana oricui consta in achizitionarea mini frigiderului cosmetic, iar de aceasta data, va vom prezenta modelul de la Malatec.

Acest produs poate fi folosit pentru pastrarea cosmeticelor, dar il puteti lua si in deplasare chiar pentru a depozita si alt continut cum ar fi bauturile racoritoare sau fructele. Prezinta o capacitate de 20 de litri si permite conectarea chiar si la priza standard a masinii. Dispune de trei rafturi detasabile si doua suporturi la nivelul usii. Reprezinta una dintre cele mai incapatoare modele din gama.

De asemenea, mini frigiderul Malatec dispune atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. Racirea se poate realiza pana la temperatura de -5 grade Celsius, iar incalzirea pana la temperatura de 65 de grade. Peretii aparatului beneficiaza de o izolare foarte buna cu spuma poliuretanica pentru ca temperatura din interior sa nu fie afectata in functie de conditiile din exterior.

Malatec mini frigider turistic pareri

Verifica oferta actuala!

Mini frigiderul Malatec prezinta o putere de 78 W si masoara 35 cm lungime, 28 cm latime si 42 cm inaltime, avand o greutate de 6.5 kg. In plus, beneficiaza de un design placut ce ajuta la integrarea produsului in orice decor.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru a depozita in cele mai sigure chiar si cele mai pretentioase produse cosmetice, atunci aceasta varianta de la Malatec ar putea fi ceea ce cauti. Cumparatoarele sunt foarte incantat de produs si sustin ca fiind in cautarea unui model mai spatios decat cele obisnuite au ajuns sa il achizitioneze pe acesta. Confirma faptul ca functioneaza excelent, pastreaza in cele mai bune conditii produsele, fiind si foarte bine organizat, iar faptul ca pot detasa la nevoie rafturile reprezinta un avantaj important. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu