Mini frigider cosmetice Soft Peach, Meloni, dubla functie de incalzire/racire, 4L : Review si Recomandari

Mini frigiderul Soft Peach de la Meloni poate fi solutia ideala unde sa iti poti depozita in siguranta chiar si cele mai pretentioase cosmetice ce impun conditii speciale. Intr-un astfel de aparat poti depozita masti, creme, lotiuni, seruri sau chiar uleiuri pentru masaj, ceara depilatoare sau prosoape faciale. Este o solutie extrem de practica, astfel ca nu va mai fi necesar sa depozitezi serumurile sau cremele in frigiderul cu alimente care nu ar fi nici cea mai igienica varianta.

Soft Peach Meloni prezinta o putere de 36 W si este prevazut atat cu functia de racire, cat si cu cea de incalzire. Pentru functia de racire poate fi reglat in intervalul 5-10 grade Celsius, iar pentru functia incalzire poate fi setat in intervalul 50-65 de grade Celsius. Il puteti lua fara probleme si in deplasari caci permite conectarea lui si la priza masinii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua compartimente unde puteti adauga recipiente de diverse dimensiuni, iar pe usa, se afla un suport. Capacitatea pe care o ofera acest model este de patru litri.

Totodata, de mentionat este si faptul ca presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 28 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 19 cm lungime, 27 cm latime si 28 cm inaltime, avand o greutate de 1.75 kg.

Mini frigider cosmetice Soft Peach, Meloni

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei solutii optime pentru cosmeticele voastre fie acasa, fie in deplasari, mini frigiderul Soft Peach Meloni este o varianta de luat in calcul. Este un produs mic si practic, suficient de incapator pentru produsele ce alcatuiesc o rutina normala, putand asigura atat functia de racire, cat si pe cea de incalzire. Este bine organizat, arata bine si se integreaza perfect in orice decor. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

Lasă un comentariu