Mini frigider cosmetice Blossom Pink, Meloni, dubla functie de incalzire/racire, 4L : Review si Pareri utile

0
(0)

Mini frigiderul Blossom Pink de la Meloni poate fi locul ideal unde sa iti poti depozita cosmeticele care necesita conditii speciale pentru a isi mentine proprietati nealterate mai mult timp. Poti adauga in interiorul sau de la seruri, lotiuni tonice, pana la creme, masti si alte produse care au nevoie de temperaturi mai mici pentru a fi depozitate. In principiu, acest lucru ar trebui mentionat pe ambalajul produselor si chiar este indicat sa verificati.

Aceasta varianta de mini frigider cosmetic prezinta atat functia de racire, cat si cea de incalzire, ceea ce permite pe langa produsele anterior mentionat, si depozitarea produselor precum uleiuri pentru masaj, ceara depilatoare sau chiar prosoape faciale.

Pune la dispozitie o capacitate de patru litri, iar datorita greutatii de doar 1.75 kg, il puteti lua cu voi si in deplasari. ocupa putin spatiu si este foarte practic si in acest sens. In plus, se poate alimenta chiar si la priza auto de 12 V.

In interior, este organizat cu ajutorul a doua compartimente, compartimentul de jos fiind cel mai inalt, iar cel de sus mai mic. De asemenea, si pe usa puteti depozita produse in raftul special.

Mini frigider cosmetice Blossom Pink, Meloni pareri

Verifica oferta actuala!

Produsul permite reglarea temperaturii in intervalul 5-10 grade Celsius pentru functia de racire si 50-65 grade Celsius pentru functia de incalzire. Prezinta o putere de 36 W, iar nivelul de zgomot produs este foarte mic, inregistrand doar 28 dB.

De asemenea, se bucura si de un design foarte dragut care se poate adapta in orice decor. Dimensiunile mini frigiderului sunt de 19 cm lungime, 27 cm latime si 28 cm inaltime.

Asadar, pentru depozitarea in conditii optime a produselor cosmetice mai pretentioase puteti opta pentru mini frigiderul cosmetic Blossom Pink Meloni care a primit review-uri bune si din partea cumparatoarelor. Acestea sustin ca este un produs de foarte buna calitate, suficient de incapator pentru necesitatile sale si foarte usor de folosit. Sunt incantate ca nu ocupa mult spatiu, nu mai sunt nevoie sa puna in frigider produsele, iar ori de cate ori au ocazia, il iau si in vacanta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu